Graviola Suc / Piure Suc/piuree 500 ml

115,00 lei

SKU: b2f627fff19f Categorie:

Descriere

STOC EPUIZAT MOMENTAN

Firma Martera din Belgia este cea care a introdus in Europa din Brazilia sucul de graviola sub forma sa pura, graviola suc piuree, pulpa, si rezultatele au fost neasteptat de bune.  Mod de Administrare  – 30 ml de 3 ori pe zi dupa mesele principale.  In cazuri profilactice se poate consuma o sticla la interval de 3 saptamani, in cazul afectiunilor canceroase   se consuma  fara intrerupere pina se observa o modificare a starii de fapt, se recomada a ce consuma multe lichide, sucuri, aloe vera, mangosteen, produse ce contin multa vitamina C, catina, aronia, moringa, baobab, etc..sinergia acestor plante fiind de folos in cazul cancerelor de orice fel, pulberi bio de moringa si graviola sau baobab gasiti si pe acest site la categoria Obio, pentru scheme tratament se va dicuta telefonic.  Despre Graviola  In 1997 Universitatea Purdue din USA a facut public un amplu studiu care certifica aceleasi calitati anticancerigene. Se pare ca acetogeninul blocheaza sursele de energie ale celulelor cancerigene, distrugindu-le astfel (blocheaza ATP-ul). Este cunoscut ca celulele cancerigene au nevoie de foarte multa energie. Astfel, lipsite de energia necesara, celulele cancerigene mor. Tot cercetatorii de la Universitatea Purdue au aratat ca din 14 tipuri de acetogene, 13 sunt mai eficace contra cancerului de san decat medicamentele standard administrate in aceasta afectiune (Adriamycin, Vincristine si Vinblastine).

graviola-ziar

Alte substante continute in  Graviola sunt: annocatalin, annohexocin, annomo-nicin, annomontacin, annomuricatin 1/ B, annomuricin 1/ E, annomutacin, annonacin, annonacinone, annopentocin 1/C, cis-annonacin, cis-corossolone, cohibin 1/ D, corepoxylone, coronin, corossolin, corossolone, donhexocin, epomuricenin 1/B, gigantetrocin, gigantetrocin1/B, gigantetrocinone, gigantetronenin, goniothalamicin, isoannonacin, javoricin, montanacin, montecristin, muracin 1/G, muricapentocin, muricatalicin, muricatalin, muricatenol, muricatetrocin 1/B, muricatin C, muricin H, muricin I murico-reacin, murihexocin 3, murihexocin Ein durch C, murihexol, murisolin, robustocin, rolliniastatin 1 si 2, sabadelin, solamin, uvariamicin 1 si 4 xaticin. Graviola a fost destul de bine cercetata si studiata.

graviola mai bun

Compozitia chimica si valoarea nutritiva a fructelor Graviola

(100 de grame de fructe proaspete)

Umiditate 80,6%

Fiber 1.63%

Cenusa 0,73%

0,31% grasime

1.22% proteina

Amidon 1.62%

Vitamina C 0,021%

Zaharuri (Gluc., Fruct.) 15.63%

Potasiu 45,8 mg de sodiu 23 mg

Magneziu 23,9 mg

Fosfor 26,0 mg

Fier 0,47 mg

Citrulina (proteine)

Arginina (aminoacid)

Acidului caproic (lipide)

Anonaine (izochinolina)

Anoniine (izochinolina)

Asimilobine (izochinolina)

Substantele chimice din planta: Au fost gasite multe componente chimice, inca din 1940, cind Graviola a inceput sa fie cercetata sistematic. Trei studii diferite au certificat actiunea antitumorala a Graviolei (1990). Substantele acetogenine din planta sunt raspunzatoare pentru aceste calitati. Patru studii din 1998 au certificat din nou actiunile antitumorale, antivirale si anticancerigene. Din grupul acetogeninelor, substanta cea mai importanta este annonaceous. In trei studii independente s-a constatat ca acetogenii au remarcabile calitati de a bloca procesele enzimatice care au loc numai in membrana celulelor cancerigene. Aceasta substanta este otravitoare doar pentru celulele cancerigene, nu si pentru cele sanatoase.

In numeroase publicatii se arata ca “Gustul acestui fruct este plăcut. Cel puțin așa declară cei ce l-au încercat. În genere, un copac soursop este mic. Nu are nevoie de mult spațiu și crește în condiții modeste. În Brazilia toți îi spun ”Graviola”, în Spania ” Guanábana” iar în limba engleză “Soursop”. Calitatea miraculoasă a acestuia se datorează efectelor sale anti-cancerigene.

Fructul este mare și dulce, pulpa albă este consumată în mod direct sau este utilizată de obicei pentru a face băuturi, șerbet, înghețată, dulciuri și siropuri. Interesul arătat acestei plante se datorează efectelor sale puternic anti-cancerigene. Și deși îi sunt atribuite mai multe proprietăți, cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra tumorilor. Această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului, sau mai exact a oricarui tip de cancer. 

Sursa acestei informații este fascinantă: informația vine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate din 1970, extractele arată că: Ea distruge celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și pancreas. Și mai mult, efectul fructului nu afectează celulele sănătoase.

Compușii acestui arbor incetineste de 10.000 de ori mai bine creșterea celulelor canceroase decat Adriamycin un produs folosit foarte des în lume în chimioterapie.”