Ayura herbal ceai cu Ganoderma, Matcha si Pandan

39,00 lei

Descriere

Proprietățile benefice ale ceaiului Ayura ganoderma:

  • conținutul ridicat de antioxidanți ajută la prevenirea bolilor, întărește sistemul imunitar,
  • susține funcția și concentrarea creierului prin furnizarea de energie de lungă durată,
  • poate reduce cantitatea de colesterol dăunător, ajutând astfel funcționarea inimii,
  • accelerează metabolismul, contribuind astfel la reducerea excesului de greutate,
  • poate ajuta la combaterea celulelor canceroase și la reducerea efectelor
  • secundare ale chimioterapiei,
  • poate avea efecte antibacteriene și antidiabetice,
  • Produs VEGAN, bogat în vitamine și minerale,
  • datorită consistenței pulberii, efectul ceaiului matcha și al ciupercilor ganoderma este 100% eficient,
  • conține, de asemenea, frunze de ghimbir și pandan ca ingrediente suplimentare.

Ingrediente:

Ceai Matcha 60%
Ganoderma 30%
Ghimbir 5%
Frunze de pandan 5%

Ceaiul Ayura Ganoderma este un produs testat într-un laborator internațional acreditat.

Ciuperca Ganoderma Reishi

Principalele ingrediente active ale Ganodermei sunt polizaharidele și germaniu organic. A fost folosita în China de mii de ani ca soluție la o multitudine de boli cauzate de supraacidificare și toxine, deoarece tratează cauza principală a problemelor aparute. Ajută la diverse probleme digestive, conține nutrienți valoroși, aminoacizi esențiali, acizi grași, vitamine, polifenoli, minerale, oligoelemente și antioxidanți.

reishi-ganoderma-lucidum-lingzhi

Matcha

De la reducerea stresului la creșterea concentrației noastre până la accelerarea metabolismului nostru, există o mulțime de motive pentru care ar trebui să începeți să beți ceai cu matcha! Matcha nu este doar o altă băutură la modă care oferă un plus de impuls. Mai jos este un rezumat al argumentelor dovedite științific care fac utilă pentru toată lumea includerea acestei băuturi minune în dieta lor.

  1. Oferă energie de durată

Este o sursă naturală de cofeină, care este eliberată treptat în organism în loc de o doză bruscă, oferind astfel energie de durată până la 6 ore.

  1. Bomba antioxidantă

Antioxidanții sunt componente vitale ale corpului  nostru care luptă împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt atomi care dăunează celulelor, responsabili de cancer, procesele de îmbătrânire, deteriorarea pielii și un sistem imunitar slăbit. Matcha conține de 14 ori mai mulți antioxidanți decât afinele!

  1. Calmează, relaxează Ingredientul său special este L-teanina, care crește concentrația, vigilența și energia mentală, în timp ce calmează și relaxează, reducând stresul.
  2. Luptă împotriva îmbătrânirii

Conținutul său ridicat de antioxidanți încetinește deteriorarea naturală a celulelor, ajutând astfel la încetinirea procesului de îmbătrânire.

  1. Evocă pielea frumoasă De asemenea, datorită antioxidanților, consumul de ceai matcha ajută la evitarea apariției pielii uscate, a ridurilor sau a brazdelor mai profunde. Pielea ta va deveni radiantă din ea!
  2. Protejează împotriva bolilor Catechinele din ceaiul matcha au efecte antibiotice și antivirale, menținând astfel sistemul imunitar puternic și protejând împotriva bolilor. EGCG din acesta poate ajuta, de asemenea, la combaterea cancerului, pe baza mai multor studii.
  3. Accelerează metabolismul

Matcha crește nivelurile metabolice de odihnă (metabolism) cu 35 până la 40%, promovând astfel pierderea naturală în greutate. De asemenea, conține fibre dietetice ușor absorbabile, stabilizând astfel nivelul zahărului din sânge.

  1. Arde grăsimea Principalul antioxidant din ceaiul matcha promovează încorporarea unei enzime care joacă un rol important în descompunerea celulelor adipoase, consumate înainte de antrenament putem arde cu 25% mai multe grăsimi.
  2. Îmbunătățește rezistența Într-un experiment, performanța de funcționare a subiecților hrăniți cu extract de ceai verde înainte de experiment a crescut cu aproximativ 30%.
  3. Detoxifică Cantitatea de clorofilă din ea – care îi conferă și o minunată culoare verde – este un detoxifiant natural și diuretic, ajutând la eliminarea substanțelor nocive din corpul nostru. Matcha este băutura miraculoasă a lumii ceaiului, revigorând mintea și corpul. În prepararea tradițională a ceaiului, obținem doar 10% din substanțele nutritive, dar în cazul ceaiului matcha, mărunțim întreaga frunză de ceai și o mărunțim într-o pulbere, astfel obținem toate ingredientele active ale ceaiului verde. Frumuseţe. – Vă poate accelera metabolismul cu până la 40% și, de asemenea, vă poate ajuta să descompuneți celulele adipoase. Evocă pielea frumoasă datorită efectului său puternic de detoxifiere! Matcha este o formă de ceai verde care a apărut acum mai bine de 800 de ani. Folosit inițial doar de maeștrii și samuraii budisti, consumul său nu a fost atât de răspândit în toată Europa. Frunzele de ceai proaspăt sunt măcinate până la o pulbere fină, rezultând o culoare remarcabil de verde, cu gust deosebit și aromă excepțională. Ceaiul

Matcha conține catehine și aminoacizi unici.

În ce este diferit ceaiul Matcha de ceaiurile verzi tradiționale?

Matcha este un ceai verde 100%, măcinat până la o pulbere fină (aproximativ 5-10 microni), care nu suferă un proces de fermentare, nu adaugă niciun colorant, alți aditivi sau conservanți. Dacă bei ceai Matcha, toate proprietățile benefice ale frunzelor de ceai sunt utilizate de corpul tău, deoarece consumi frunzele sub formă de pulbere. Acesta este motivul pentru care Matcha  este 10x mai eficient decât o ceașcă de ceai verde tradițional. Un experiment științific recent a arătat că conține de 137 de ori mai mult EGCG decât un ceai verde tradițional. EGCG este cel mai eficient antioxidant care poate lupta împotriva cancerului și poate ajuta la arderea grăsimilor. Dacă consumi ceai Matcha, metabolismul tău va fi cu 30-40% mai rapid, astfel încât să poți combate supraponderalitatea mai eficient.

Culoarea ceaiului Matcha

Matcha este cu adevărat ceai verde 100%. Nu conține vopsele, aditivi sau conservanți. Culoarea sa verde smarald este cauzată de clorofila din ea, datorită umbririi tufișului de ceai. Cu patru săptămâni înainte de recolta anuală, arbuștii de ceai sunt complet acoperiți. Această tehnică specială reduce efectele razelor solare cu 90%. Drept urmare, planta crește aproape complet în întuneric și compensează lipsa luminii solare prin  producerea clorofilei. Acest conținut crescut de clorofilă face ca planta să aibă culoarea verde smarald.   Conform celei mai recente publicații a Societății Americane de Nutriție, consumul de ceai matcha de înaltă calitate stimulează distribuția uniformă a energiei în organism, accelerând astfel metabolismul cu 30-40%. Aceasta înseamnă că Matcha vă poate ajuta în mod semnificativ să slăbiți. Datorită metabolismului crescut pe care îl oferă acest ceai de înaltă calitate, spre deosebire de produsele de consum tradiționale, ceaiul Matcha nu are efecte secundare dăunătoare!

Frunza de Pandan

Beneficiile pentru sănătate ale unei frunze de pandan sunt extrem de bune, deoarece ajută și la scăderea zahărului din sânge. Un studiu publicat în revista Pharmacognosy demonstrează că extractul de frunză pandan poate reduce glycemia postprandială. Extractul de frunze Pandan poate stimula, de asemenea, producția de insulină în celulele pancreatice. În general, frunzele de pandan pot fi surse naturale de antihiperglicemie.

Frunzele de pandan sunt foarte eficiente în detoxifierea organismului, în special a ficatului. Nu numai că neutralizează, dar aceste frunze ajută la eliberarea toxinelor și a impurităților din organism. Ameliorează durerea, frunzele de pandan conțin proprietăți analgezice care pot avea efecte analgezice din durerile de cap, durerile toracice și artrita. Pentru a folosi frunzele de pandan ca calmant, puteți bea ceai de pandan de două ori pe zi. Frunzele de Pandan pot reduce, de asemenea, crampele stomacale.

Ghimbir

Ghimbirul este una dintre cele mai mari plante curative. Să vedem ce efecte pozitive poate avea. Datorită ingredientelor active din ghimbir, această plantă are de asemenea efecte anti-greață, antispastice, antiinflamatorii, antitusive și antimicrobiene. Conține cantități semnificative de vitamine A, C, E și B, magneziu, fosfor, potasiu, fier și zinc.

Ar trebui să beți ceai de ghimbir în fiecare zi, deoarece ghimbirul este un excellent antiinflamator. Ghimbirul este cunoscut de cei mai mulți pentru efectele sale liniștitoare și de îmbunătățire digestivă: ajută la scăderea gazelor acumulate, relaxează mușchii tractului intestinal și, de asemenea, reduce balonarea.

Deasemenea, ne poate îmbunătăți starea dacă suferim de diaree sau dureri abdominale din cauza unei infecții. Pentru a îmbunătăți digestia, poate doriți să mestecați sau să mâncați ghimbir sub formă de ceai după mese mai mari. Ghimbirul întărește sistemul imunitar.

Este deosebit de benefic atunci când avem răceală sau gripă. Ghimbirul conține și agenți antivirali și antibacterieni, deci reduce febra și calmează tusea. Efectele naturale antiinflamatorii și analgezice ale ceaiului Ayura Matcha pot fi exploatate chiar dacă avem crampe menstruale. Ceaiul de ghimbir ar trebui, de asemenea, să fie consumat în mod regulat de către diabetici, deoarece această plantă ajută la controlul nivelului zahărului din sânge, poate crește eficiența insulinei și, de asemenea, poate reduce riscul diverselor complicații legate de diabet. Pentru efectele potrivite, bea un pahar de ceai de ghimbir dimineața pe stomacul gol. Consolidarea sistemului imunitar Sprijinirea și menținerea sistemului digestiv este una dintre condițiile de bază pentru protejarea sistemului imunitar.

Astfel, prin ghimbirul care mișcă stomacul, acesta ajută la menținerea sistemului imunitar puternic și intact. De aceea este recomandat nu numai în caz de boală sau reclamații, ci și în viața de zi cu zi asimptomatică, deoarece utilizarea acestuia ajută la menținerea sănătății. Îndepărtarea frigului Ghimbirul poate oferi o soluție eficientă laaproape toate simptomele de răceală. Cel mai ideal mod de a consuma în această situație este ceaiul de ghimbir. Ceaiul de ghimbir ajută la ameliorarea febrei și ajută la eliminarea atât a bacteriilor, cât și a virușilor. Ameliorarea durerii cauzate de artrită Efectul ghimbirului este îmbunătățirea circulației sângelui și inhibarea dezvoltării inflamației, ajutând astfel la tratarea reumaticului și a artritei.

Dacă scopul tău este să tratezi artrita, atunci cea mai eficientă utilizare a ghimbirului va fi ceaiul și un centru spa pentru tine. E ameliorarea migrenei Efectul analgezic al ghimbirului este echivalent cu multe medicamente. Deci, dacă sunteți unul dintre acei oameni care sunt reticenți să ia medicamente pentru dureri ușoare, ghimbirul va fi perfect pentru combaterea durerilor de cap, a migrenelor. În caz de migrenă, beți ceai de ghimbir.

Ajutându-vă sa pierdeți în greutate La fel ca majoritatea alimentelor picante (cum ar fi ardeii), ghimbirul vă stimulează metabolismul în mod natural. „Pungența” crește temperatura corpului, care ajută grăsimea să se dizolve, astfel încât să nu poată fi stocată mai adânc de țesuturile corpului.

Așadar, ghimbirul vă ajută cu eficiența dietei și vă poate face cu un pas mai aproape de atingerea greutății dorite. (+1: Efectul ghimbirului pe piele: consumul de ghimbir nu numai că vă poate face mai subțire, dar, datorită conținutului ridicat de vitamina C, pielea dvs. poate fi, de asemenea, lipsită de celulită.) Ajutor pentru diabet Diabet. Este extrem de eficient în controlul nivelului de zahar din sange.

ayura-ganoderma-tea-ingrediente

Produsul este fabricat exclusiv într-un laborator în condiții igienice excelente

Conținut: 10 plicuri a 2 g

Greutate netă: 20 g

Mod de preparare
Poate fi folosit în mai multe moduri (poate fi folosit pentru a prepara ceai, matcha latte, smoothie, smoothie, tort, terci etc.)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ayura herbal ceai cu Ganoderma, Matcha si Pandan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *